top of page

Friluftsliv og Fjellsport legger til rette for store naturopplevelser og læring i storslått norsk natur.

Vi tror kompetente vegledere med små grupper giver den optimale forutsetning for gode naturopplevelser, mestring og læring!

Vegledere hos Friluftsliv og Fjellsport er profesjonelle fagfolk. Vi har mange års erfaring, samt en solid faglig baggrund innen ferdsel og vegledning i det alpine friluftslivet.

Alle våre vegledere er kvalifiserte gjennom Nortind som Skivegledere eller Tindevegledere.
Nortind forvalter den internasjonale sertifisering for fjellførere - Tindevegledere. Samt den nasjonale sertifisering for profesjonelle skiguider - Skivegledere. Les mer om Nortind 

Friluftsliv og Fjellsport har mange samarbeidspartnere i Norge og Europa, og gode kontakter til lokale tur- og ekspedisjonsarrangører i Nepal/Himalaya.

Send en mail, forklar hva du vil, så skaper vi din drømme tur!

Rune Abildgaard Sørensen

Rune eier og driver Friluftsliv & Fjellsport, og har mer end 15 års erfaring som Vegleder og guide på snø og breer. Han er kvalifisert gjennom NORTIND som Skivegelder, har en bachelor i Friluftsliv fra Høgskolen i Telemark, bakgrunn innen pedagogikk og er internasjonalt sertifisert skilærer.
Rune er aktiv i den frivillige redningstjeneste gjennom Røde Kors, som Fagleder i Sogn Skredgruppa og aktiv i Luster RK Hjelpekorps, og tidligere i bre-redningsgruppen her.
Han sitter som leder for Skred-komiteen i Norsk Fjellsportforum, og er medlem i NORSKRED - et fagfellesskap for fagfolk som utvikler og deler kunnskap om snø og snøskred.

IMG_0617_edited.jpg
bottom of page